VM i fotball 2018 fotballdrakt barn med navn

Premier League - Manchester United 3-2 Crystal Palace

I 2017-18 sesongen, den 29. runde av den engelske Premier League, Manchester United-laget som har på seg en billige fotballdrakter som spilles på Selhurst Park Stadium. Med en to-ball-lag bak, slo de Crystal Palace 3-2. Townsend og Van Anholts mål hjalp Crystal Palace med å lede spillet med to mål, etterfulgt av Smolin og Lukaku. I det 91. minutt er Martychs verdensbølge lore.

Crystal Palace tok ledelsen i 11. minutt, hadde en drakter fra Benteke, og Townsend skutt kanten av straffesonen for å slå Linderoff og avbøye den inn i nettet. Crystal Palace utvidet poengsummen i de første 48 minuttene, og Martic fouled. Shurup sendte et frispark og sendte et fremadpass. Van Anholt brøt i nær hjørnet 12 meter til nær hjørnet, 2-0. Manchester United gjenvunnet en by i det 55. minutt. Crystal Palace slo et hjørnespark og Valencia krysset hjørnet. Smarin scoret en liten header på kanten av straffeområdet, 1-2. Manchester United utlignet poengsummen i det 76. minutt. Mata passerte ballen. Sanchez skudd fra kanten av det begrensede området ble avbøyet etter å ha blitt blokkert. Ballen slo tverrstangen og reiste seg. Lukaku kom tilbake til nettet med en lav score på 10 meter, 2-2.

Manchester United reverserte lore i 91. minutt og ble spratt av kanten av straffesonen iBillige Manchester United drakt 2017/18 av Bugbba. Maticchi pumpet det inn i øverste venstre hjørne på 25 meter, 3-2.

Comentarios

No hay ningún comentario

Añadir un Comentario: