VM i fotball 2018 fotballdrakt barn med navn

Barcelona stopper i Champions League-semifinalen

UEFA Champions League semifinalen er allerede generert. Fans bekymret for Champions League-finalen kan kjøpe en billige fotballdrakter på vår side for å se finalen som du støtter. I kvartfinalen til UEFA Champions League kvartfinalen Barcelonas andre runde i UEFA Champions League kvartfinalen, tapte FC Barcelona 0-3 til Serie A Roma i Roma. Dette er den tredje påfølgende sesongen for Barcelona og Messi. 4 ganger klarte ikke å nå Champions League-semifinalen.

Messi har alltid vært i stand til å dekke Barcelonas mangler med sin personlige evne, men dessverre skjedde denne scenen ikke i kveld. Den mest uforsonlige tingen for Barcelona å stoppe på topp 4 i Champions League er at Røde og Blå Legion igjen angret å være ute av Messi-tiden. Når spillerne tok Barcelona Billige FC Barcelona drakt 2017/18 og sa at de ønsket å vinne, er det åpenbart umulig.

Selv om Messi ikke har vært i stand til å hjelpe laget når de siste fire av Champions League denne sesongen. Heldigvis har denne sesongens La Liga-tittel nesten blitt Barcelonas pose.


Comentarios

No hay ningún comentario

Añadir un Comentario: