VM i fotball 2018 fotballdrakt barn med navn

Saudi-Arabia landslaget VM 2018 drakt

Ved starten av verdensmesterskapet i Russland, vil det saudiarabiske landslaget spille i verdenscupen i 2018. Dette laget, som deltok i VM for første gang, sto i VM-finalen med fantastiske resultater. Så denne gangen er vi i verdensmesterskap i verdensmesterskap, hvordan skal de ha på seg VM 2018 fotballdrakterfor å representere sine landslag?

Her hilser vi det saudiske laget som gjorde det til de siste 16 i verdensmesterskapet i 1994 i USA. De blendende hvite VM 2018 Saudi-Arabia drakt, shorts og sokker er dekorert med grønne detaljer. Merket på brystet i den nye drakt er symbolet til fotballforeningen og landslaget som nettopp ble aktivert av den saudiske fotballforeningen i 2017. Datapalmen, Midtøsten Green Eagle og fotballen bygger i fellesskap et nytt bilde av Saudi fotball. Den nederste delen av bokstaven "KSA" er det engelske navnet til Kongeriket Saudi-Arabia. forkortelse.

Jeg håper denne drakt kan gi det saudiarabiske landslaget et respektert morsland med bedre prestasjoner og æresbevisninger.


Comentarios

No hay ningún comentario

Añadir un Comentario: